BIKE Week

Gelleråsen Bike Week 22-28 juli 2019

Vi har nu glädjen att presentera 2019 års upplaga av BIKE Week! Måndag - Onsdag blir det både Trackday körning och träning för licensierade förare, detta i ett nytt samarbete mellan Gelleråsen Arena och Filip Backlund Trackdays. Torsdagen är det Endurancetävling och Fredag - Söndag blir det eliten som gör upp i SM och Norskt mästerskap i Roadracing!. En maxad vecka för alla roadracing älskare! Under dagar och kvällar kommer vi fylla på med föreläsare, seminarier och aktiviteter som presenteras senare!

MÅNDAG 22/7 – ONSDAG 24/7, Trackday och testkörning
Under måndag och tisdag arrangerar Gelleråsen Arena och Karlskoga Motorförening tillsammans med Filip Backlund och hans team två Trackdaysdagar där även samtliga tävlingsförare har möjlighet att köra och testa inför kommande tävlingar under veckan. Men fokus är på Trackdayåkare dessa två första dagar.

ONSDAG den 24/7 arrangeras en mer renodlad träningsdag för licenserade förare. 
5 st träningspass per grupp, med 20 minuters pass ute på banan. Mycket körtid och god tid mellan passen för att kunna göra eventuella justeringar utan större stress. Gruppindelningen justeras via varvtiderna på banan för att skapa de jämnaste och säkraste grupperna som går att genomföra. Ett pass denna dag är enbart för Trackdayåkare.
Kostnad för licenserad förare onsdagen den 24/7 är 950:-/person. 

BOKNING AV ALL KÖRNING under måndag-onsdag görs på www.filipbacklund.se 

TORSDAG 25/7, Svenska Endurance Cupen
För att kicka igång tävlingsveckan arrangeras den fjärde deltävlingen av Svenska Endurancecupen. Med stort startfält, mycket körtid och teamsamarbete utöver det vanliga, ser vi fram emot att få bjuda publik och åskådare på tät racing. 

FREDAG 26/7 – SÖNDAG 28/7, SM och Norskt mästerskap i Roadracing
Prestigemötet mellan Sverige och Norge fortsätter. Sverige ligger på frammarsch inom roadracingsporten. Stora startfält, duktiga förare och fler team som satsar ökar varje år.
Ser vi över till vårt grannland Norge så säger de detsamma. Norge är även de på frammarsch och har genom åren haft många duktiga och snabba förare, både nationellt och internationellt. Upplev spännande och roliga tävlingar på plats. SM och NM körs i separata heat och det kan bli rekordstora startfält! Biljetter till tävlingen köps på www.gellerasen.se

För mer info eller bokning av boxar och stugor. Kontakta Gelleråsen Arena 0586-15010
Bokning av Trackdays och träning görs på www.filipbacklund.se

Välkommen till Gelleråsen och BIKE Week 2019!!!

KÖP din Entrebiljett till SM i Roadracing här

BOKA din Trackday eller träning under BIKE Week här

 

På gång

Visa hela kalendern
Sök på siten