Licenskurs Roadracing 4-5 April 2021

Nu har du chansen att ta din licens för att få tävla med motorcykel på racingbanorna. Kursen är förlagd till Gelleråsen Arena utanför Karlskoga och är fördelad över två kursdagar, där både teoretiska och praktiska moment genomförs. Uppkörningen på banan sker med egen motorcykel.

 

  • Plats: Gelleråsen Arena, Karlskoga
  • Datum: Söndag 4 april och Måndag 5 april 2021
  • Licensklass: Du erhåller efter godkänd kurs intyg för att söka licens för roadracing.
  • Sista anmälningsdag. Max 25 deltagare, först till kvarn… Anmälan senast 22 mars 2020.

 

Upplägg: Kursen består av ca 8 timmar teori (söndag) och ca 6 timmars praktik (måndag). Utbildningsmaterial ingår i kursavgiften. Lördagen avslutas efter kl 18.00 med en promenad runt banan – bankännedom.

 

Att ta med sig: Noteringshäfte och penna. MC, gärna besiktigad, och försäkrad (eller ev tävlingsmaskin) samt skinnställ, handskar och hjälm skall medtagas. OBS har du en ”gathoj” måste du tejpa lyktglas och demontera speglar (alt tejpa). Kolla lufttrycket! Du som har en tävlingshoj: Eftersom du kanske inte har glykol i maskinen, tänk på att det kan vara kallt på nätterna vid transport.

 

Anmälan: Anmälan sker här på hemsidan. Klicka på "boka"-knappen här till och fyll i formuläret. Betalning sker mot faktura och anmälan är bindande. Sista anmälan är 22 mars.

Kursavgiften är 2900kr inkl moms. För förare som avser köra SSP300 Junior är priset 1900kr.

BOKA LICENSKURS HÄR >

Sök på siten