Trackdayskalender 2021!

Våra Trackdays på Gelleråsen är indelade i tre olika kategorier: Sport, Open Pit och PRO. Detta då vi vill erbjuda alla förare med olika bilar dagar som passar för sin nivå och kunskap. Vid alla våra dagar jobbar vår erfarna personal på Gelleråsen Arena och håller koll på det som händer ute på banan. Vi jobbar med det nyinstallerade digitala flaggsystemet för att signalera till alla förare och vårt rescueteam är på plats om något skulle hända. Alla förare är försäkrade med en kollektiv olycksfallsförsäkring som ingår i avgiften. Lunch ingår för alla förare. Vi har även massa olika bilar att hyra ut till din Trackday såsom Porsche Cayman GTS, Legends Car, Volvo C30 T5 och Volvo C30 "Gelleråsen Edition".

 

KALENDER 2021

30 April, Trackday Open Pit

12 Maj, Trackday Sport

26 Maj, Trackday PRO

2 Juni, Trackday Sport

15 Juli, Trackday Open Pit

4 Augusti, Trackday PRO

13 Augusti, Trackday Sport

1 September, Trackday Open Pit 

 

VÅRA OLIKA TRACKDAYS

SPORT – 4 grupper (Rookie/lugn, Medel, Snabb och Race) med rullande 15min pass hela dagen kl 9-16.30. I racegruppen är det endast tävlingsbilar (ej formel)

OPEN PIT – Öppen depå hela dagen. Kör på banan när du vill mellan 9-16.30

PRO – Avancerad förarträning med fokus på utveckling av dig som förare. Professionella racerförare och instruktörer som coachar och lär ut. Dagen är mellan 9-16.30

 

LÄS ALLT OM VÅRA TRACKDAYS SAMT BOKNING >

Sök på siten