Ny drar vi igång med Kartingträningar!

Under 2024 kör vi de första öppna träningskvällarna på Gelleråsens Kartingbana. 2023 byggdes sveriges längsta kartingbanan på 1257m på Gelleråsen Arena. Regionen har länge önskat en rejäl tävlingsbana och nu finns chansen att komma och träna inför kommande race eller bara hobbyköra och få upptäcka kartingsporten. Alla träningar arrangeras ihop med Karlskoga MF.

UPPLÄGG
Vi kör träningen indelad i olika pass beroende på antalet deltagare. Förare från alla klasser förutom Cadetti är välkomna.
Träningarna körs vanligtvis på onsdagskvällar mellan kl 17-20. Det går även att boka till plats i depågarage om man önskar meka under tak. Cadettiförare ombeds kontakta info@gellerasen.se för träningsmöjligheter på hyrkartbanan som är godkänd för Cadettiträning.

PRIS
Priset för en träningskväll är 200kr om du bokar senast 3 dagar innan. (söndag kväll)
Annars erläggs avgiften på plats med Swish och då är avgiften 300kr.
Säsongspass 795kr (då ingår alla 5st träningskvällar och depåboxplats varje gång, ej 24/4)

Önskar du plats i depåbox är kostnaden 125kr/kart

DATUM 2024
Onsdag 24 april (kl 17.30-20.00 och depåboxar fulla)
Onsdag 15 maj
Onsdag 19 juni
Onsdag 7 augusti
Onsdag 28 augusti

VAD BEHÖVS FÖR ATT TRÄNA?
Givetvis behöver du en kart och personlig utrustning för att köra. Men du behöver även ha kartinglicens utställd av Svenska Bilsportförbundet. Har du ingen licens går det att köpa en "prova-på-licens" för 125kr. Engångslicens köps i appen "Svensk Bilsport".
Är du intresserad av att gå en licenskurs? Maila lena@gellerasen.se så sätter hon upp dig på listan och återkommer när nästa licenskurs för karting arrangeras.

Boka din träning här

Läs mer om Kartingbanan här

Sök på siten