Pitstop Café

Pit Stop Café är vår helt nyrenoverade restaurang som är belägen mitt på Gelleråsen Arena. Här ser du svensk racing ute på banan samtidigt som du avnjuter husmanskost i all sin prakt. Smörgåsar, fika eller kanske en glass ute på våran altan som har utsikt över hela banan. Välkommen till oss när du bara behöver en paus eller bara är intresserad av bilar eller MC!

Dagens Lunch serveras vardagar mellan 11.30 -13.30. Helgdagar serverar vi lunch efter överenskommelse. Större sällskap som tänkt äta hos oss kan med fördel förboka för att garantera plats. 
Dagens lunch: 110 kr inkl salladsbuffé, dryck, bröd och kaffe.
 

Restaurangen har plats för 60 gäster plus uteservering och fest-tält.
Kontakta oss på 0586-15117 eller cafe@gellerasen.se

Konferens
Vi erbjuder även konferensrum. Ett med plats för 16 personer och ett med plats för upp till 40 personer (utbildningssal)
I våra rum finns skärm för uppkoppling mot dator. 
Kombinera din konferens med lunch, middag eller varför inte ett gokartrace.

Catering
Vi erbjuder catering av olika slag. Behöver du mat till festen, eventet eller kanske en julmiddag. Vi levererar utifrån olika menyförslag i närheten av Karlskoga. Ring för info.

Fest-tält
Vid större arrangemang öppnar vi vårt stora fest-tält. Tältet har upp till 300 platser och här serverar vi mat under våra tävlingar och stora banträffar. På kvällarna tänder vi även grillarna och serverar bland annat olika buffér. Efter maten finns ibland trubadur eller band som spelar. Fullständiga rättigheter.
Tältet går bra att hyra till slutna sällskap både med eller utan restaurangens hjälp med mat. 

Kvällsmat
Har Ni hyrt banan och vill ha mat på kvällen för team eller gäster? Det kanske till och med är så att Ni vill ha en fest eller konferens och behöver mat.Vi på Pit Stop Café har satt ihop färdiga menyförslag som finns att välja på. Vi utgår ifrån minimum 35 personer. Skulle Ni önska annan mat eller för annat antal gäster hanteras det separat.

Se vår kvällsmeny här >

Kontakta oss på 0586-15117 eller cafe@gellerasen.se

Veckans meny
Dagens lunch serveras kl 11.30-13.30 under säsongen.
 
Det är inte säkert att restaurangen är öppen för allmänheten alla dagar, maila oss
 
gärna på cafe@gellerasen.se för besked.

Restaurangen stänger för året i slutet av oktober.

 

Sök på siten