Pitstop Café

Pit Stop Café är vår helt nyrenoverade restaurang som är belägen mitt på Gelleråsen Arena. Här ser du svensk racing ute på banan samtidigt som du avnjuter husmanskost i all sin prakt. Smörgåsar fika eller kanske en glass ute på våran altan som har utsikt över hela banan. Välkommen till oss när du bara behöver en paus eller bara är intresserad av bilar eller MC!

Dagens Lunch serveras vardagar mellan 11.30 -13.30. Helgdagar serverar vi lunch efter överenskommelse. Större sällskap som tänkt äta hos oss kan med fördel förboka för att garantera plats. 
Dagens lunch: 95 kr inkl salladsbuffé, dryck, bröd och kaffe.
Dagens ta-med: 85 kr inkl sallad, bröd och dricka.

Restaurangen har plats för 60 gäster plus uteservering och fest-tält.
Kontakta oss på 0586-15117 eller cafe@gellerasen.se

Konferens
Vi erbjuder även konferensrum. Ett med plats för 16 personer och ett med plats för upp till 40 personer (utbildningssal)
I våra rum finns skärm för uppkoppling mot dator. 
Kombinera din konferens med lunch, middag eller varför inte ett gokartrace.

Catering
Vi erbjuder catering av olika slag. Behöver du mat till festen, eventet eller kanske en julmiddag. Vi levererar utifrån olika menyförslag i närheten av Karlskoga. Ring för info.

Fest-tält
Vid större arrangemang öppnar vi vårt stora fest-tält. Tältet har upp till 180 platser och här serverar vi mat under våra tävlingar och stora banträffar. På kvällarna tänder vi även grillarna och serverar bland annat olika buffér. Efter maten finns ibland trubadur eller band som spelar. Fullständiga rättigheter.
Tältet går bra att hyra till slutna sällskap både med eller utan restaurangens hjälp med mat. 

Kontakta oss på 0586-15117 eller cafe@gellerasen.se

Veckans meny

VI HAR STÄNGT FÖR DENNA SÄSONG OCH HÄLSAR VÅRA KUNDER TILLBAKA I BÖRJAN AV APRIL 2020!

 

Sök på siten