Ta din körning till nästa nivå! Utbildning med de bästa förarna i Sverige!

Gelleråsen Arena introducerar nu en helt ny produkt, ”Trackday PRO”. Här fokuserar vi på utveckling dig som förare med några av de bästa förarna i Sverige som instruktörer. Med däckservice, teknisk support, videoanalys, racelounge gör det till en perfekt dag att nå en helt ny nivå i din körning med helhetsupplevelse.

5-faldiga STCC-mästaren och numera Gelleråsens ägare har under många år jobbat som förarcoach vid sidan av sitt tävlande. Nu har han äntligen komponerat ihop ett kommerciellt Trackday-koncept som är unikt. Grunden är skapad utifrån de exklusiva dagar som Richard och världsmästaren i WTCC, Thed Björk, genomfört de sista åren Under 2020 skall detta testas, utvärderas och förbättras under resans gång.

 

Professionella instruktörer

Nyckeln för att utvecklas som förare i sin körning är att få tips och råd av professionella instruktörer. Alla våra instruktörer har alla tävlat tidigare, eller är fortfarande aktiva på hög nivå. Det erbjuds både ”in-car coaching” men även olika körträningsmoment sätts upp. Dagen börjar med en fördjupande teoridel följt av en Trackwalk ihop med instruktörerna. Där går vi igenom de viktigaste partierna runt Gelleråsbanan. Några av de som kommer jobba som instruktörer är Thed Björk  (Världsmästare WTCC, 3xSTCC-champ), Henrik Skoog (Carrera Cuo Deutchland, ADAC GT Masters), Andreas Simonsen (Nürburgring specialist med pallplatser i 24h), Richard Göransson (5xSTCC-champ) mfl. Minst 5 instruktörer finns på plats som stöttar dig i din körning.

 

Ha koll på din bil

Under dagen kommer Gelleråsens mekaniker finnas på plats och hjälpa dig att justera lufttrycket, kolla över bromsar och däck. Detta sker i vår ”Trackday Technical Box”. Behöver du däck så har vi Michelins fulla utbud av däck. Mycket finns på hyllan men vet du om att du behöver däck innan eventet rekommenderar vi att du förbokar däckservice till din bil. 

 

Tracksupport och tidtagning

Vår erfarna personal på Gelleråsen håller koll på det som händer ute på banan. Vi jobbar med digitalt flaggsystem för att signalera till alla förare. Alla deltagare får vid incheckning en tidtagningstransponder så du kan följa dina tider under dagen via bildskärmar i depån eller i tidtagningsappen. Efteråt får du som deltagare en utskrift av tiderna för att i efterhand analysera din körning. Tidtagningen är med sektortider där den ”nördige” kan analysera tills den blir trött..

 

Det ska va gott och leva!

Bra stämning och service utanför banan är en självklarhet. Vår racelounge är öppen hela dagen där vi servera fika och tilltugg. Här blir det skönt häng och alla förare kan utbyta erfarenheter med varandra och våra instruktörer.

 

Begränsat antal platser

Dagarna är begränsade till endast 30st deltagare. Det innebär att vi kör med sk ”open-pitlane”, dvs att banan är öppen för alla under hela dagen mellan kl 9-16.

Lunch och förtäring ingår i priset

 

Boka din plats här>

Ingen bil? Hyr en på Gelleråsen

Skulle du vilja deltaga men kanske står mellan två bilar? På Gelleråsen finns det Porsche Cayman GTS, Volvo C30 T5 och Volvo C30 att hyra. Kontakta richard@gellerasen.se vid förfrågan.

Sök på siten