Biljetterna till Kanonloppet 2024 släppta!

Nu är biljetterna släppta till årets upplaga av Kanonloppet. Tävlingen körs 16-17 augusti 2024. Rabatterade förköpsbiljetter finns tillgängliga till och med söndag 11 augusti, så kom ihåg att köpa din biljett i tid.

 

Kanonloppet 2024 kommer bli en späckad helg. Klasserna Porsche Carrera Cup Scandinavia, Pro Superbike MC, V8 Thunder Cars, Legends Cup, Porsche Sprint Challenge kommer att tävla. Nytt för 2024 är att samtidigt kommer även SM i El-Kart avgöras på den nybyggda kartbanan som är Sveriges längsta tävlingsbana för karting.
Fredag blir en träning och kval-dag medans lördagen som är Kanonloppets huvuddag blir fullmatad med tävlingar hela dagen.

 

Förutom tävlingar bjuds det på underhållning, uppvisningar och massa förströelse i depån. I depån blir det Sportbilsutställning med Sportcar Toghether Day, Family Fun Zone med hopp å lek för de minsta, massa utställare och en del överraskningar.
Uppvisningar och aktiviteter kommer presenterads löpande under 2024!

 

Har du tänk att sitta på läktaren finns endast begränsat antal läktarplatsert på lördagen. Det finns även ett begränsat antal VIP-biljetter att köpa med tillgång till Gelleråsens VIP-tält hela dagen.

Vi ses på Gelleråsen Arena!

 

LÄS MER OCH KÖP BILJETT HÄR>

Sök på siten