Kanonloppet

Kanonloppet 2022 blir succé! Kanonloppet är kronjuvelen på Gelleråsen Arena..Förutom stentuffa tävlingar blir det pausunderhållning i världsklass med bla F1-uppvisning med ett rekorförsök att bli första bil under 1 minut runt Gelleråsen Arena!

I årets upplaga av Kanonloppet tävlar förutom STCC och Porsche Carrera Cup Scandinavia även Porsche Sprint Challenge med bla Prins Carl Philip Bernadotte och Ingemar Stenmark, Legends Cup, Formula Nordic och Pro Superbike som är svensk RoadRacings värstingklass!. Det blir fullspäckad helg med racing på allra högsta nivå! 

I depån blir det stor bilutställniong i samband med "Sportscar Together". Det bjuds på MC-stunt och massa olika aktiviteter för stora som små. Det kommer även finnas en Family Fun Zone med El-minibilar, bobbycars, hoppborg med hinderbana mm

Fredag 19 augusti är träning och kvaldag för de olika klasserna. Lördag 20 augusti är huvuddag med tävlingar.

KÖP DIN ENTRÉBILJETT HÄR >

 

SHOWER / UPPVISNINGAR

Dels bjuds det på Formel 1-uppvisning. Om vädret tillåter är planen att göra ett seriöst försök att sätta nytt varvrekkord på banan med att notera den första tiden under 1 minut runt Gelleråsen Arena!. Förutom Formel 1 kommer det bjudas på ett spektakulär show med Freestyle Motorcross stjärnan Fredrik "Frog" Berggren och David Skogsby som är svernsk mästare i Drifting. FROG skall göra volter över banan samtidigt som Davis skall köra i full drift med massa däcksrök under. Det kommer även bli MC-stunt med stjärnan Elliot Gröndahl på sin KTM.

 

FAMILY FUN ZONE & GOKART

Skoj för hela familjen. Mini-racing för de allra minsta där de kan testa på att köra våra elfordon på en minibana. Hoppborgar för rastlösa ben och rodeotjur för den våghalsiga.Vinn fina priser i olika utmaningar tillsammans med våra föreningspartners. Gokartbanan har drop-in för de racingsugna.

 

- ENTRÈBILJETTER, VIP-BILJETTER OCH LÄKTARE

Biljett krävs för att komma in på Kanonloppet 2022. Barn under 15år går in gratis men behöver egen biljett. Alla Entrébiljetter innehåller även parkeringsbiljett.

ENTRÉBILJETT DAG Förköp t.o.m 14 Aug 295kr/dag. Ordinarie 495kr/dag

ENTREBILJETT HELG Förköp t.o.m 14 Aug 450kr. Ordinarie 695kr

LÄKTARBILJETT LÖRDAG 190kr begränsat antal (barn som inte sitter i vuxens knä behöver egen biljett)

VIP-BILJETT 1295kr (begränsat antal)

Innehåll i VIP-biljett är: Entré, Parkering, Läktarplats, VIP-område med VIP-Tält och uteservering, Matbuffé och snacks/dryck hela dagen. I VIP-tältet kommer det också bli intervjuer med motorsportsprofiler under lunchen. Tältet är tillgängligt mellan kl 9-17. Lunchen serveras mellan 11.30-14.00 

 

- CAMPINGOMRÅDE, CAMPINGBILJETTER

Camping utan el erbjuds i anslutning till depån på Gelleråsen Arena. Det går endast att välja en typ av campingbiljett och den gäller från torsdag 18 augusti kl 16.00 till söndag 21 augusti kl 12.00. Kom ihåg att du behöver köpa entrébiljetter för att komma in på området (inkl depån). Begränsat antal campingplatser.

 

- PARKERINGSOMRÅDE

Följ skyltning "P Publik" vid ankomst till banan. Tänk på att det kan vara mycket folk så kom i tid. Parkeringsavgift ingår i entrébiljetten.

 

PRESS 2022

All ackreditering av press till Kanonloppet 2022 sker till press@stcc.se.. Ansökan senast 10 dagar innan tävlingen. Vid frågor gällande ackresitering kontakta Kanonloppets presschef Johan Meissner 0702-413234

 

 

 

BILJETT & PUBLIKINFO

OBS! Rabatterade förköpsbiljetter är tillgängliga t.o.m söndag 14 augusti. Därefter gäller ordinarie pris.

Gratis Parkering. Barn under 15år är gratis men behöver egen entrébiljett.

Person i behov av ledsagare ingår entré för 1 ledsagare i entrébiljetten.

Inget återköp av biljetter

KÖP DIN ENTRÉBILJETT HÄR >

PREL TIDSSCHEMA v3 >

TEAMSIDA BESTÄLLNING EL,MAT, BILJETT, BETONG >

På gång

Visa hela kalendern
Sök på siten